Izrada XL CEWE FOTOKNJIGE

Naručite pomoću besplatnog Fotosvijet programa!

XL CEWE FOTOKNJIGA – 30x30 cm veličine
  • XL CEWE FOTOKNJIGA
  • Vrste papira
  • Vrste uveza
  • Cijene

Informacije o XL CEWE FOTOKNJIZI

Povećajte svoje fotografije!

Izrada XL CEWE FOTOKNJIGE 30x30cm veličine je idealno rješenje za čuvanje vaših najdražih uspomena! Do 178 stranica nadopunjivu unutrašnjost možete jedinstveno oblikovati, urediti digitalne fotografije, dati im naslov, napisati par misli, dizajnirati s fantastičnim stilskim uzorcima i pozadinama prigodnim posebnim događajima! Tvrdi uvez također možete dizajnirati po svom ukusu. Dajte naslov svojoj XL CEWE FOTOKNJIZI i napišite ga na kralježnicu fotoknjige kako bi je lakše pronašli na polici!

 

Informacije o proizvodu

Veličina:

otpr. 30 x 30 cm (zatvorena)

Broj stanica:

od 26 stranica do 178 stranica

Rok isporuke:

7-8 radnih dana*

*na fotopapiru i ekstra mat papiru 12-15 radnih dana

XL CEWE FOTOKNJIGA - digitalni tisak

Digitalni tisak

Pri proizvodnji XL CEWE FOTOKNJIGE digitalnog tiska koristimo isključivo visokokvalitetni papir debljine 200 g/m².

XL CEWE FOTOKNJIGA - visokosjajni tisak

Digitalni tisak - visokosjajni tisak

Pri proizvodnji XL CEWE FOTOKNJIGE s visokosjajnim tiskom koristimo papir debljine 200 g/m². Prilikom proizvodnje, na unutrašnje, digitalno tiskane stranice nanosi se poseban sjajni premaz koji Vašu fotoknjigu čini elegantnom i neodoljivom. Uz još intenzivnije i sjajnije boje sjajni premaz sačuvat će Vaše snimke od vlage i manjih nečistoća.

Ekstra mat XL fotoknjiga

Digitalni tisak - ekstra mat

Proces proizvodnje ove fotoknjige vrlo je sličan proizvodnji fotoknjige s digitalnim tiskom. Stranice ove knjige tiskamo na 170 g/m2 digitalni papir s posebnom tintom. Ova fotoknjiga je najbolji izbor i za crno-bijele fotografije.

XL CEWE FOTOKNJIGA - mat fotopapir

Mat fotopapir

Unutrašnje stranice CEWE FOTOKNJIGE XL veličine tiskane na mat fotopapiru izrađuju se pomoću posebne tehnologije a tiskanje se vrši na originalnom foto papiru. Uživajte u prednostima specijalnog uveza pomoću kojeg dobivate mogućnost ravnog otvaranja duplih stranica koje pružaju impresivan prizor.

CEWE FOTOKNJIGA 30x30 cm veličine - sjajni fotopapir

Sjajni fotopapir

XL CEWE FOTOKNJIGA dostupna je i sa stranicama tiskanim na posebno sjajnom, originalnom foto papiru. Tehnologija tiska je ista kao i u slučaju mat fotopapira. Sjajni fotopapir jamči intenzivne i sjajne boje fotografija.

Fotoknjiga 30x30 cm veličine - s tvrdim uvezom

Tvrdi uvez

Tvrdi uvez XL CEWE FOTOKNJIGE dizajnirajte po svom ukusu. Nakon tiska jedinstvene naslovnice, uvez se prvo laminira, a zatim lijepi. Nakon izrade kralježnice uveza, uvez se lijepi oko unutrašnjih stranica fotoknjige. Pri uređivanju naslovnice pustite mašti na volju i ukrasite je Vašim najljepšim digitalnim fotografijama, zanimljivim tekstom i pozadinama. Naslov fotoknjige napišite na kralježnicu kako bi fotoknjigu kasnije lakše pronašli na polici.

 

CEWE FOTOKNJIGA Digitalni tisak Visokosjajni tisak Mat fotopapir Sjajni fotopapir Ekstra mat
XL
(otpr. 30 × 30 cm)
  • Tvrdi uvez
već od 323.90 kn*
  • Tvrdi uvez
već od 369.90 kn*
  • Tvrdi uvez
već od 394.90 kn*
  • Tvrdi uvez
već od 419.90 kn*
  • Tvrdi uvez
već od 394.90 kn*

Cjenik