CEWE FOTOKNJIGA

Naručite pomoću besplatnog Fotosvijet programa!

Veliki izbor malih veličina

Mini CEWE FOTOKNJIGA

već od 64,90 kn* Vrste Mini CEWE FOTOKNJIGA
Mala veličina s puno uspomena! Trendi CEWE FOTOKNJIGA u mini formatu stane u svaku torbu. Ova praktična CEWE FOTOKNJIGA najbolja je odluka za očuvanje uspomena produženog vikenda.
Mini CEWE FOTOKNJIGA

Mala CEWE FOTOKNJIGA

već od 64,90 kn* Vrste Male CEWE FOTOKNJIGE
Fotoknjiga koja stane u svačiji džep! Sve Vaše uspomene uvijek će biti svama, pri ruci! Fotoknjižica ne zaostaje za većim CEWE FOTOKNJIGAMA ni što se tiče kreativnosti.
Mala CEWE FOTOKNJIGA

Kompaktna panoramska CEWE FOTOKNJIGA

već od 68,90 kn* Vrste Kompaktne panoramske CEWE FOTOKNJIGE
Elegantna, jedinstvena i kompaktna. Praktična CEWE FOTOKNJIGA 19x15 cm veličine pruža dovoljno mjesta za Vaše omiljene digitalne fotografije.
Kompaktna panoramska CEWE FOTOKNJIGA

Najdraži formati CEWE FOTOKNJIGA

Kvadratna CEWE FOTOKNJIGA

već od 129,90 kn* Vrste Kvadratne CEWE FOTOKNJIGE
Nezaboravni trenuci u kvadratnom formatu 21x21 cm veličine. Prije nego naručite svoju CEWE FOTOKNJIGU, ne zaboravite jedinstveno oblikovati i uvez jer će tako Vaš moderni album i zatvoren izgledati posebno!
Kvadratna CEWE FOTOKNJIGA

Velika CEWE FOTOKNJIGA

već od 139,90 kn* Vrste Velike uspravne CEWE FOTOKNJIGE
Klasična CEWE FOTOKNJIGA čije stranice kriju nezaboravne uspomene. Osoban poklon za posebne prigode- Božić, vjenčanje, rođendan.
Velika CEWE FOTOKNJIGA

Velika panoramska CEWE FOTOKNJIGA

već od 144,90 kn* Vrste Velike panoramske CEWE FOTOKNJIGE
Klasična CEWE FOTOKNJIGA u panoramskom formatu. Velika panoramska CEWE FOTOKNJIGA idealan je izbor za prikaz najljepših fotografija s ljetovanja ili pejzažnih fotografija. Dizajnirajte jedinstveno svaku stranicu i uvez.
Velika panoramska CEWE FOTOKNJIGA

Najljepše uspomene u doista velikom formatu

XL CEWE FOTOKNJIGA

već od 323,90 kn* Vrste XL CEWE FOTOKNJIGA
Povećajte svoje fotografije - uredite ih u XL CEWE FOTOKNJIGU 30x30 cm veličine! Do 154 stranica nadopunjiva unutrašnjost najbolji je izbor za Vaše najdraže fotografije.
XL CEWE FOTOKNJIGA

XXL CEWE FOTOKNJIGA

već od 377,90 kn* Vrste XXL CEWE FOTOKNJIGA
Sačuvajte svoje najljepše uspomene u ogromnoj, XXL uspravnoj (28x36 cm) CEWE FOTOKNJIZI čije stranice i uvez dizajnirajte prema svom ukusu!
XXL CEWE FOTÓKÖNYV

XXL panoramska CEWE FOTOKNJIGA

već od 469,90 kn* Vrste XXL panoramske CEWE FOTOKNJIGE
Bilo riječi o vjenčanju, putovanju iz snova ili godišnjici, CEWE FOTOKNJIGA 42x30 cm veličine najbolji je izbor za Vaše najvažnije trenutke.
XXL panoramska CEWE FOTOKNJIGA

Informacije o različitim veličinama CEWE FOTOKNJIGA

Za izradu jedinstvene CEWE FOTOKNJIGE nudimo 9 različitih veličina. Pri izboru odgovarajuće veličine uz količinu i veličinu fotografija treba uzeti u obzir i sadržaj i funkciju fotoknjige. Fotoknjiga kao poklon izazvat će najveće oduševljenje u bilo kojem formatu! Naravno i za vlastite potrebe izrađena fotoknjiga mora biti savršena, zato je bitno da svi pronađu najodgovarajući proizvod. Besplatni program za uređivanje ili CEWE FOTOSVIJET aplikacija nudi bezbroj mogućnosti za izradu kreativnog i jedinstvenog čuvara uspomena punog fotografija, grafičkih elemenata i natpisa.

Mali formati CEWE FOTOKNJIGE (mini, mala, kompaktna panoramska ili kvadratna) savršeni su mali znak pažnje ili kao popratni poklon većem poklonu. Na primjer mini album A6 veličine stane u svaku torbu pa će tako sve Vaše najdraže uspomene zaista uvijek biti s Vama čak i kad se baterija mobitela već davno ispraznila. S kvadratnim formatom istaknut će te posebne fotografije kao npr. crno-bijele fotografije ili fotografije arhitekture i gradova. Najmanji formati dostupni su s uvezom fotoknjižice i mekim uvezom dok su kompaktna panoramska i kvadratna CEWE FOTOKNJIGA dostupna i s tvrdim uvezom.

Vaša kreativnost neka ne ovisi o veličini! Stranice Velike CEWE FOTOKNJIGE odgovaraju klasičnom A4 formatu, što ovu fotoknjigu čini idealnom npr. za fotografije s vjenčanja ili godišnju fotoknjigu koja će biti jedinstveni i osobni Božićni poklon za cijelu obitelj!

Ako imate više panoramskih fotografija onda birajte veliku panoramsku ili glamuroznu XL CEWE FOTOKNJIGU 30x30 cm veličine. Ova fotoknjiga dostupna je s tri vrste uveza: s tvrdim uvezom, s uvezom umjetne kože i platnenim uvezom.

Najveće formate čuvamo za najveće uspomene, fotograifije dugo očekivanog putovanja ili važnog obiteljskog događaja zaslužuju XXL stranice u uspravnom ili panoramskom formatu! Uvez s vijcima ili ljepljeni uvez, na fotopapiru ili digitalni tisak uz veličinu i mogućnosti su ogromne!