Izrada CEWE KALENDARA

Naručite pomoću besplatnog Fotosvijet programa!

Narudžba CEWE Foto Kalendara

CEWE KALENDARI 2017- tisuću uspomena na 12 kalendarskih stranica!

A4 Zidni kalendar

već od 101,90 kn* Izrada A4 zidnog CEWE foto kalendara
Bilo riječi o kreativnom poklonu ili dekoraciji- zidni foto kalendar A4 veličine uistinu je dekorativan i ujedno prepun Vašim najdražim uspomenama!
Preuzmi fotoprogram

A3 Zidni kalendar

već od 139,90 kn* Narudžba A3 Zidnog CEWE Foto kalendara
Pustite mašti na volju! S omiljenim digitalnim fotografijama i preuzetim dizajn predlošcima izradit ćete pravo remek djelo za zid Vaše kuhinje. A3 zidni kalendar dostupan je i u panoramskom obliku.
Preuzmi fotoprogram

A2 Zidni kalendar

već od 331,90 kn* Izrada CEWE Foto kalendara - A2 Zidni kalendar
Malo kreativnosti, prekrasne fotografije i već je gotov savršen recept za orgomni, jedinstveni foto kalendar A2 veličine. Originalni sjajni foto papir daje poseban sjaj i briljantne boje Vašim fotografijama!
Preuzmi fotoprogram

Kvadratni zidni kalendar

već od 165,90 kn* Izrada CEWE kvadratnog zidnog kalendara
U ovom prekrasnom, posebnom 30,5cm x 30,5 cm velikom, kvadratnom zidnom kalendaru glavnu ulogu imaju Vaše najdraže fotografije!
Preuzmi fotoprogram

A3 Godišnji planer

već od 39,90 kn* Narudžba A3 Godišnjeg planera
Zahvaljujući A3 godišnjim foto planerima u Vašem domu ili u uredu za tren možete pregledati najvažnije događaje u godini. Učinite svoj foto planer još kreativnijim pomoću Vaših omiljenih digitalnih fotografija i naših dizajn elemenata.
Preuzmi fotoprogram

Planeri

već od 74,90 kn* Izrada CEWE Foto planera
Uredite s lakoćom svoj planer pomoću besplatnog Fotosvijet programa za uređivanje. Dekorirajte sve stranice planera svojim najdražim digitalnim fotografijama i i raznim predlošcima!
Preuzmi fotoprogram

Podesiv Stolni kalendar

već od 135,00 kn* Narudžba CEWE podesivog stolnog kalendara
Zahvaljujući praktičnom dizajnu, podesivi stolni foto kalendar stabilno stoji na radnom stolu. Tako će Vaše najljepše digitalne fotografije uvijek biti pred Vama.
Preuzmi fotoprogram

Stolni planer

već od 89,90 kn* Izrada CEWE stolnog planer foto kalendara
Jedinstveni raspored stolnog planera pruža na svim stranicama dovoljno mjesta za Vaše bilješke. Iznenadite voljene s ovim praktičnim stolnim planerom u bilo kojem dijelu godine- početnu godinu i mjesec Vi birate!
Preuzmi fotoprogram

Kvadratni Stolni kalendar

već od 83,90 kn* Izrada kvadratnog stolnog kalendara
Jedinstveni kvadratni stolni kalendar pruža savršeno mjesto podjednako za Vaše uspravne i panoramske fotografije. Savršeni dekoracijski dio stolova i odlična ideja za poklon rodbini, prijateljima ili kolegama!
Preuzmi fotoprogram

Online narudžba CEWE KALENDARA- veliki izbor veličina

Pomoću svojih najljepših digitalnih fotografija uredite svoj osobni kalendar koji obuhvaća cijelu godinu!

CEWE KALENDARI dostupni su u više veličina. Od najmanjeg podesivog stolnog kalendara sve do planera A2 veličine. Najtraženiji proizvodi su spiralni kalendari s držačem, zidni kalendari A4 i A3 veličine čak i u panoramskom formatu. Većina kalendara dostupna je i s tiskom na originalni foto papir. Tako će Vaše uspomene cijele godine blistati na visokokvalitetnom foto papiru.

Za posebne snimke nudimo Vam poseban oblik kalendara: U jedinstvenom 30,5cm x 30,5 cm velikom, kvadratnom zidnom kalendaru glavnu ulogu imaju Vaše najdraže fotografije! Naši zidni ili stolni kalendari nisu samo za Božić ili Novu Godinu kreativni poklon,već savršeno krase Vaš uredski zid ili stol a u težim rednim trenucima fotografije s putovanja i s važnijih obiteljskih događaja zasigurno će namamiti i pokoji osmijeh. Jedan kalendar A3 veličine s Vašim najljepšim fotografijama tiskanim na originalni foto papir savršena je zidna dekoracija koja može odrediti atmosferu Vašeg doma.

Naše foto kalendare uz veličinu i vrstu papira možemo svrstavati i po funkciji. Za razliku od klasičnih foto kalendara- gdje dominiraju Vaše fotografije- kod rokovnika se ističe kalendarski dio gjde se s fotografijom samo ukrašava. Područje koje sadržava dane također možete urediti prema Vašem ukusu. Poneki kalendari sadržavaju i imendane ili praznike. Pojedini kalendari tijekom uređivanja nude mogućnost pisanja bilješki pored datuma.

Većina kalendara dostupna je u „dizajn” verziji što znači kako su dizajnirani od strane profesionalnih dizajnera, s gotovim predlošcima. S ostalim predlošcima i ove dizajn elemente bilo kada možete preuzeti besplatno. CEWE KALENDARE kao i ostale proizvode možete naručiti s dostavom na kućnu adresu ili osobnim preuzimanjem.