Izrada razglednica & CEWE ČESTITKI

Naručite pomoću besplatnog Fotosvijet programa!

Narudžba CEWE Foto čestitki i razglednica

Pogledajte naš široki asortiman CEWE ČESTITKI!

Čestitka na fotopapiru (set od 10 kom.)

CEWE Foto čestitka na fotopapiru
Nema osobnijeg pozdrava od Vaše dobre želje tiskane na fotopapiru, ukrašene s digitalnom fotografijom i različitim dizajn elementima!
Preuzmi fotoprogram

Klasična čestitka (set od 10 kom.)

Narudžba klasične CEWE Foto čestitke
Klasična čestitka za posebne trenutke- Sve što trebate učiniti je samo preuzeti Vama najviše odgovarajući predložak te izabrati najdražu fotografiju.
Preuzmi fotoprogram

XL čestitka s kratkim pregibom

Izrada CEWE XL čestitke s kratkim pregibom
Jedinstveno dizajnirana čestitka u XL veličini! Jedinstveno izradite prednju i zadnju stanu čestitke. Čestitku šaljemo u paketu od 10 komada s odgovarajućim bijelim kuvertama.
Preuzmi fotoprogram

XL čestitka s dugim pregibom

Izrada CEWE XL čestitke s dugim pregibom
Uredite prednju i zadnju stranu XL čestitke prema Vašem ukusu. Čestitku možete urediti u uspravnom ili panoramskom formatu, izaberite najdražu digitalnu fotografiju, napišite odgovarajući popratni tekst i čestitka je gotova!
Preuzmi fotoprogram

Klasična razglednica (set od 10 kom.)

Narudžba CEWE Klasične razglednice
Klasična razglednica koju ukrašava Vaša najljepša digitalna fotografija! Pustite mašti na volju i uz Vašu fotografiju izaberite prigodni dizajn predložak.
Preuzmi fotoprogram

XL razglednica (set od 10 kom.)

Narudžba CEWE XL razglednice
Budite kreativni i izradite jedinstvenu XL razglednicu čiju prednju stranu ukrasite s vlastitom digitalnom fotografijom, različitim tekstom i preuzetim dizajn predlošcima. Na stražnjoj strani razglednice nalazi se službeni poštanski oblik.
Preuzmi fotoprogram

CEWE ČESTITKE za posebne prigode

Čestitke i razglednice naručene preko Fotosvijet programa uz osobne poruke i dobre želje sadrže i Vaše najljepše fotografije. Pošaljite brzo i jednostavno pozivnicu ili čestitku na adresu primatelja ili naručite set od 10 komada na Vašu kućnu adresu kako bi čestitku osobno potpisali.

Za rođendan, krštenje, krizmu, vjenčanje ili za vrijeme obiteljskog putovanja- s kratkim ili dugim pregibom, s tiskom na dvije ili četiri strane, s kuvertom ili bez nje čak i do 13x 18 cm veličine- teško je nabrojati za koje sve prigode Vam nudimo naš široki asortiman čestitki i razglednica!