CEWE FOTOKNJIGA u 24 države Europe

CEWE Hrvatska

Ugovorni partner Naručitelja je društvo CEWE Magyarorszag Kft sa sjedištem u Budimpešti, Republika Mađarska, na adresi Béke u. 21-29; telefon: 01/777 6435.

  • CEWE

Vodeći na tržištu fotoknjiga!

U 2010-toj tvrtka CEWE proizvela je više od 3,8 miliona CEWE FOTOKNJIGA te s time jačajući vodeću tržišnu ulogu foto usluge u cijeloj Europi. Sve je počelo u malom fotografskom studiju senatora h. c. Heinz Neumüllera, 1961. godine u Oldenburgu (Njemačka). Od tada se tvrtka CEWE razvija nesmanjenom brzinom i kontinuirano stvara nove trendove!

Tvrtka CEWE na svjetlo dana godišnje isporuči više od 3 milijarde kolor fotografija, fomata 10x15 cm, koje bi, ako bi ih postavili jednu pored druge, tvorile liniju, dugu više od 450 000 km. Ta linija bi napravila deset puta krug oko Zemlje...

 

Offset-printeri najnovije generacije - Cewe

Kvalitetna usluga u Europi i SAD!

Visokokvalitetni proizvodi tvrtke CEWE mogu se naručiti u 24 Europske države i u SAD. U našim laboratorijama, razmještenih diljem svijeta, zapošljavamo više od 3.000 radnika. U želji da dostignemo zahtjeve fotografa amatera i najzahtjevnijih profesionalaca, razvili smo najnapredniju tehnologiju, koja nam omogućava samo iznimne i vrhunske rezultate.

Ključna je kvaliteta!

Besprijekorna filozofija kvalitete se isplati. Dokaz- Fotosvijet program za uređivanje i CEWE FOTOKNJIGA redovito su pobjednici testiranja u ovoj kategoriji. Naš cilj je kupcima pružiti najbolju moguću kvalitetu, tako da smo sigurni da će te prilikom svakog listanja CEWE FOTOKNJIGE uvijek iznova proživljavati lijepe trenutke!

Cjelovita kontrola kvalitete!

Besprijekorna filozofija kvalitete se isplati. Dokaz- Fotosvijet program za uređivanje i CEWE FOTOKNJIGA redovito su pobjednici testiranja u ovoj kategoriji. Naš cilj je kupcima pružiti najbolju moguću kvalitetu, tako da smo sigurni da će te prilikom svakog listanja CEWE FOTOKNJIGE uvijek iznova proživljavati lijepe trenutke!

CEWE FOTOKNJIGA - kontinuirana kontrola kvalitete

Najviša kvaliteta!

CEWE FOTOKNJIGA prepuna je prekrasnih uspomena. Dizajn svoje fotoknjige prilagodite svojem ukusu, mogućnostima i idejama, uz nesebičnu pomoć našeg programa. Zabavno i jednostavno - oblikujte fotoknjigu, a na nama je da ju otisnemo i pošaljemo na adresu po Vašem izboru. Vašu CEWE FOTOKNJIGU otisnut ćemo uz pomoć posljednje tehnologije digitalnog tiska. Najnaprednija tehnologija Vam garantira savršenu kvalitetu.

  • Unutarnje stranice otisnute su na visokokvalitetnom papiru u savršenoj kvaliteti. CEWE FOTOKNJIGU možete nadopuniti čak do 154 stranica! Mogućnosti u smislu kreativnog izgleda i rasporeda fotografija gotovo su beskrajne!
  • Otisnute stranice su rezane na odabranu veličinu i potom uvezane u odabrani uvez. Uvez daje posebnu stabilnost knjizi i jamči trajnu kvalitetu proizvoda.
  • U samo par radnih dana nakon slanja narudžbe, dobiti ćete vlastitu CEWE FOTOKNJIGU. Zahvaljujući visokoj kvaliteti CEWE FOTOKNJIGA se jedva razlikuje od slikovnica kupljenih u knjižnici.

Tvrtka CEWE u preuzimanju obveze odgovornog poslovanja

Tvrtka CEWE vodi društveno odgovorno poslovanje s uvjerenjem da su društvene norme, gospodarske obveze i ekonomska i ekološka odgovornost bitne za postizanje dugoročnog gospodarskog uspjeha.

CEWE FOTOKNJIGA proces proizvodnje

Tiskanje CEWE FOTOKNJIGE - Indigo
Tvrtka CEWE je vodeća na tržištu fotoknjiga u 24 država Europe!

Stvaranje stranica CEWE FOTOKNJIGE
Ovako dolaze na svijet stranice CEWE FOTOKNJIGE- moderna tehnologija i kontrola kvalitete

Kodak i HP printeri - Proizvodnja CEWE FOTOKNJIGE
Proizvodnja CEWE FOTOKNJIGE- Kodak i HP "state-of-the-art"- High-Tech oprema.

High - Tech printeri
Tiskanje stranice CEWE FOTOKNJIGE! High- Tech printer iznutra...

Kontrola kvalitete CEWE FOTOKNJIGE
Pri proizvodnji svake CEWE FOTOKNJIGE vršimo kontrolu kvalitete.

Analiza pogrešaka CEWE FOTOKNJIGE
Temeljito analiziramo i najmanje greške i razlike u boji.

Izrada jedinstvenog uveza CEWE FOTOKNJIGE
Ovako se proizvode jedinstveni uvezi pomoću najmodernije opreme.

Izrada tvrdog uveza
Ovako se proizvodi tvrdi uvez CEWE FOTOKNJIGE.

Spajanje unutrašnjih stranica i uveza CEWE FOTOKNJIGE
Bar kod osigurava spajanje odgovarajućih unutrašnjih stranica s uvezom.

Automatizirani proces proizvodnje CEWE FOTOKNJIGE
Potpuno automatizirana linija za izradu 40 CEWE FOTOKNJIGA u minuti.

Kontrola i pakiranje CEWE FOTOKNJIGE
Svaku knjigu, nakon dodatne provjere, pakiramo ručno.