CEWE FOTOKNJIGA Tipa

Poboljšanja na CEWE fotoknjiga koricama uvjerila su međunarodni žiri


Oldenburg, 29.travnja,2018.

29 izdavača renomiranih časopisa o fotografiji iz cijelog svijeta biraju pobjednike 2018 TIPA World Awards u travnju. U kategoriji „Najbolja Usluga Ispisa Fotografija“ , Europska vodeća foto kompanija CEWE je osvojila nagradu s novitetima na koricama CEWE FOTOKNJIGE.

Uvjerljivo na internacionalnoj razini

The Technical Image Press Association (TIPA) najprestižnija nagrada za fotografiju i fotografske proizvode diljem svijeta. Odluke o dobitnicima temelje se na redovnim ispitivanjima proizvoda koji provodi nezavisni panel i služi da informira čitače o inovacijama u industriji. Tvrtka CEWE je osvojila TIPA World Award u kategoriji "Najbolja usluga ispisa fotografija". Nova opcija povećanih mogućnosti za ukrašavanje korica CEWE fotoknjiga je bila presudni faktor koji je uvjerio međunarodni žiri. Zlatni, srebrni i sjajni reljefni elementi mogu se dodati i dodatno poboljšati osobno dizajnirane korice kako bi osigurale luksuznu i jedinstvenu završnu obradu. "Oduševljeni smo što je žiri iskusnih sudaca odlučio dodijeliti nagradu CEWE FOTOKNJIZI i njenom izboru posebnih završnih nota", kaže CEWE voditelj marketinga Thomas Mehls." S našim proizvodima osiguravamo da se fotografije ne vide samo na medijima za pohranu, već se mogu vidjeti i dodirnuti. Svjetska nagrada TIPA potiče nas da nastavimo svakodnevno omogućavati našim korisnicima da uživaju u svojim fotografijama. CEWE FOTOKNJIGA nudi najširi raspon veličina, vrsta papira, varijante korica i druge opcije prilagodbe širom svijeta. Ova neusporediva fleksibilnost znači da naši kupci imaju potpunu kontrolu kreativnosti kako bi dizajnirali savršenu prilagođenu fotoknjigu." Osim istaknutih korica, članovi TIPA-e također su komentirali intuitivni dizajn koji omogućuje svakome da, bez obzira na razinu iskustva, jednostavno stvori svoje vlastitu personaliziranu fotoknjigu: "Online korak po korak proces olakšava odabir i stvaranje fotoknjige", bila je procjena žirija u sažetku.

Širok raspon izbora za jedinstven proizvod


Naslovnica svake CEWE FOTOKNJIGE komunicira njen osjećaj, što izaziva znatiželju o sadržaju, izboru fotografija, dizajna i materijala. S ukrasima na tvrdom uvezu koje je TIPA prepoznala, izbor elemenata dizajna*, kao što su crteži, tekst i okviri, mogu se naglasiti s reljefnim sjajnim, zlatnim ili srebrnim završetkom. Kupci također mogu koristiti ove opcije kako bi koricama dale briljantnu notu sjajnim tiskom na cijeloj površini, u kombinaciji s raznovrsnim posebnim pozadinskim elementima. Osim Tvrdog uveza, također su dostupni i drugi materijali kao što su Meki uvez, Platneni uvez i Uvez umjetne kože.

* Ova značajka će u Hrvatskoj biti uvedena u jesen 2018., a trenutno je dostupna za pojačavanje određenih elementa dizajna i tekstova.