CEWE FOTOKNJIGA Tipa

I po treći put smo osvojili nagradu TIPA World Award


Osvajač nagrade hexxas – CEWE „Najbolja foto usluga na svijetu”

Vodeći se izrađivač fotografija u Europi je po treći put – drugi put u nizu može radovati nagradi TIPA World Award. Niti jedna tvrtka u ovom sektoru još nije toliko učestalo osvajala simpatije međunarodnog žirija u kategoriji „Best Photo Print Service”. Nakon CEWE FOTOKNJIGE 2018, sa efektno lakiranim tvrdim koricama naša je tvrtka ove godine dobila nagradu za šesterokutnu hexxas zidnu dekoraciju. Ovogodišnja nagrada za nas predstavlja osobito priznanje, jer se ideja proizvoda hexxas može zahvaliti inicijativi koja potječe od naših zaposlenika. Ostvarenje zamisli je pak rezultat međusobne suradnje među našim jedinicama.

Jedinstvena koncepcija projektiranja

Donesena je odluka o ovogodišnjem dobitniku nagrade TIPA World Award – širom svijeta najviše priželjkivane nagrade za fotografske i slikovne proizvode: Inovacije proizvoda CEWE je dva puta za redom osvojio priznanje žirija „Technical Image Press Association (TIPA)”. Nagrađeni hexxas proizvod se od rujna 2018. može naručivati u raznim dimenzijama i količinama. Šesterokutne ploče stvaraju stilsko umjetničko djelo od Vaših osobnih fotografija zahvaljujući njihovom jedinstvenom formatu moguće je izraditi kolaž ili dekoracija iz više dijelova, čak i od jedne fotografije. Konačna odluka žirija sastavljenog od urednika 30 svjetski poznatih foto časopisa je bila sljedeća: „hexxas predstavlja novu koncepciju slikovnog prikazivanja u stambenim i poslovnim prostorima (...) Uz pomoć magnetnog sustava za vješanje foto ploča, koje se mogu rasporediti na bilo koji način, mogu se izraditi uzbudljivi kolaži.”

Potražnja za ideju postoji

U CEWE-u, u razvoju inovacija proizvoda, sudjeluje svaki sektor naše tvrtke. Od blizu 3900 zaposlenih u našoj grupaciji, veliki broj aktivno sudjeluje u razvoju. Redovito pružamo mogućnosti za to, da na našim manifestacijama, kao npr. na Danima inovacije, predstavnici raznih inozemnih jedinica jedni drugima predstave svoje ideje. One su u velikom broju slučajeva rezultati različitih kulturnih potreba i pružaju izvanrednu mogućnost i za proširivanje vidokruga naših suradnika. Tako je nastala i ideja hexxas-a. „Stoga osvajanje TIPA World Award 2019 predstavlja, ne samo priznanje za naš proizvod, već i potvrdu naših suradnika i njihovih metoda.“ – rekao je generalni direktor CEWE-a, Dr. Christian Friege. „Osvajanje priznanja iznova ukazuje na to koliko bogatstvo ideja se krije u svima nama”.

hexxas

Šesterokutno remek-djelo: Vaše omiljene snimke na komadima fotografija!


Svaka Vaša fotografija je jedan zaseban trenutak? hexxass obuhvaća vaše doživljaje u jednu cjelinu! Pokažite dojmove s putovanja na jednoj šesterokutnoj „zidnoj pločici” briljantnih boja! Možete birati od elemenata dimenzija 18 x 15,6 cm i 27 x 23,4 cm. Ukoliko želite, postavljajući drugi motiv na svaki komad, možete uvišestručiti vaše doživljaje! Ukoliko imate jedan vrlo uspješan snimak, hexxas nudi sjajno rješenje za to. Ako taj jedan motiv razvijete na više posebnih hexxas komada, nakon toga će tijekom dekoracije od mnogo sitnih elemenata nastati jedna cjelina. S pomoćnim materijalima, ljepljivom trakom i magnetnim pričvrsnim elementima, koji se isporučuju uz proizvod, uistinu možete pokazati svoju kreativnost. Y odstojnik, smješten u paketu je opcionalna pomoć kako biste njegovom primjenom pojedine komade mogli postaviti na jednaku udaljenost – ali samo ukoliko vi to želite!

Poboljšanja na CEWE fotoknjiga koricama uvjerila su međunarodni žiri


CEWE FOTOKNJIGA Tipa

29 izdavača renomiranih časopisa o fotografiji iz cijelog svijeta biraju pobjednike 2018 TIPA World Awards u travnju. U kategoriji „Najbolja Usluga Ispisa Fotografija“ , Europska vodeća foto kompanija CEWE je osvojila nagradu s novitetima na koricama CEWE FOTOKNJIGE.

Uvjerljivo na internacionalnoj razini

The Technical Image Press Association (TIPA) najprestižnija nagrada za fotografiju i fotografske proizvode diljem svijeta. Odluke o dobitnicima temelje se na redovnim ispitivanjima proizvoda koji provodi nezavisni panel i služi da informira čitače o inovacijama u industriji. Tvrtka CEWE je osvojila TIPA World Award u kategoriji "Najbolja usluga ispisa fotografija". Nova opcija povećanih mogućnosti za ukrašavanje korica CEWE fotoknjiga je bila presudni faktor koji je uvjerio međunarodni žiri. Zlatni, srebrni i sjajni reljefni elementi mogu se dodati i dodatno poboljšati osobno dizajnirane korice kako bi osigurale luksuznu i jedinstvenu završnu obradu. "Oduševljeni smo što je žiri iskusnih sudaca odlučio dodijeliti nagradu CEWE FOTOKNJIZI i njenom izboru posebnih završnih nota", kaže CEWE voditelj marketinga Thomas Mehls." S našim proizvodima osiguravamo da se fotografije ne vide samo na medijima za pohranu, već se mogu vidjeti i dodirnuti. Svjetska nagrada TIPA potiče nas da nastavimo svakodnevno omogućavati našim korisnicima da uživaju u svojim fotografijama. CEWE FOTOKNJIGA nudi najširi raspon veličina, vrsta papira, varijante korica i druge opcije prilagodbe širom svijeta. Ova neusporediva fleksibilnost znači da naši kupci imaju potpunu kontrolu kreativnosti kako bi dizajnirali savršenu prilagođenu fotoknjigu." Osim istaknutih korica, članovi TIPA-e također su komentirali intuitivni dizajn koji omogućuje svakome da, bez obzira na razinu iskustva, jednostavno stvori svoje vlastitu personaliziranu fotoknjigu: "Online korak po korak proces olakšava odabir i stvaranje fotoknjige", bila je procjena žirija u sažetku.

Širok raspon izbora za jedinstven proizvod

Naslovnica svake CEWE FOTOKNJIGE komunicira njen osjećaj, što izaziva znatiželju o sadržaju, izboru fotografija, dizajna i materijala. S ukrasima na tvrdom uvezu koje je TIPA prepoznala, izbor elemenata dizajna*, kao što su crteži, tekst i okviri, mogu se naglasiti s reljefnim sjajnim, zlatnim ili srebrnim završetkom. Kupci također mogu koristiti ove opcije kako bi koricama dale briljantnu notu sjajnim tiskom na cijeloj površini, u kombinaciji s raznovrsnim posebnim pozadinskim elementima. Osim Tvrdog uveza, također su dostupni i drugi materijali kao što su Meki uvez, Platneni uvez i Uvez umjetne kože.